top of page

Team Work2gether

Vi sætter en ære i, at vores team er dedikeret, imødekommende og har hjertet på rette sted. Sammen arbejder vi for at skabe de bedste rammer og betingelser for vores fantastiske medlemmer. Vi vil rigtig gerne beholde vores medarbejdere, men skal til tider bruge nye ombord, så kunne du rigtig godt tænke dig at arbejde hos os, er du velkommen til at skrive til os. Vi svarer dig altid.

Skriv til os

STINE_edited.jpg

Stine, daglig leder

Stine møder du altid med et smil på læben. Hun styrer husets mange projekter, og ønsker du at høre mere om mulighederne for et medlemskab, skal du tage fat i hende.

 

Skriv til Stine

karen.JPG

Karen, værtinde

Karen møder du på gangene, hvor hun med sit sædvanlige smil sørger for, at huset og vores mange planter altid fremstår i topform.

Thomas Wiberg.JPG

Thomas, ejer

Thomas er manden bag indretningen i tinghuset, som han har været inde over til mindste detalje. Når Thomas er i huset, finder du ham rundt om på gangene.

Til daglig jonglerer Thomas i indretnings og design verden. 

Skriv til Thomas

LENE.jpg

Lene, ejer

Lene har ikke sin daglige gang i huset, men når hun er her, finder du hende i cafèen. Lene har et stort hjerte for iværksættere, og laver flere events og initiativer for netop den gruppe.

Skriv til Lene

bottom of page