top of page

Team Work2gether

Vi sætter en ære i, at vores team er dedikeret, imødekommende og har hjertet på rette sted. Sammen arbejder vi for at skabe de bedste rammer og betingelser for vores fantastiske medlemmer. Vi vil rigtig gerne beholde vores medarbejdere, men skal til tider bruge nye ombord, så kunne du rigtig godt tænke dig at arbejde hos os, er du velkommen til at skrive til os. Vi svarer dig altid.

Skriv til os

Stine Work2gether

Stine, daglige leder

Stine har et fantastisk gå-på-mod og altid et smil på læben. Hun styrer husets mange projekter, og ønsker du at høre mere om mulighederne for et medlemskab, skal du tage fat i hende.

 

Skriv til Stine

tinghuset.JPG
Nanna koordinator Work2gether

Nanna, kommunikation

Med sit skarpe øje og dejlige humør sørger Nanna for fantastiske og inspirerende rammer for alle vores events. Nanna brænder for vores storytelling og for at skabe god stemning for medlemmer såvel som gæster.

 

Skriv til Nanna

Karen Work2gether

Karen, værtinde

Karen møder du på gangene, hvor hun med sit sædvanlige smil sørger for, at huset og vores mange planter altid fremstår i topform.

Lene Work2gether

Lene, ejer

Lene har ikke sin daglige gang i huset, men når hun er her, finder du hende i cafèen. Lene har et stort hjerte for iværksættere, og laver flere events og initiativer for netop den gruppe.

Skriv til Lene

ARBEJDSCAFE.JPG
Tonny.JPG

Tonny, pedel

Hvis du vil møde Tonny skal du tidlig op, for han er morgenmand. Vores have og hus bliver passet og plejet af Tonny.

Thomas Wiberg.JPG

Thomas, ejer

Thomas er manden bag indretningen i tinghuset, som han har været inde over til mindste detalje. Når Thomas er i huset, finder du ham rundt om på gangene.

Til daglig jonglerer Thomas i indretnings og design verden. 

Skriv til Thomas

W2G ANKER.JPG

Anker, altmuligmand

Møder du, ofte lidt skøre steder, iført værktøjbælte, hvor han sørger for, at det hele virker

bottom of page