top of page

TANKERNE BAG WORK2GETHER

På toppen af en lille bakke i hjertet af Svendborg ligger det gamle tinghus, hvor store og små borgere gennem Sydfyns historie har fået skæbnesvangre beskeder og domme. 

I dag er den historiske bygning med smukke, hvælvede vinduer forvandlet til et unikt arbejdsfællesskab på Sydfyn. Måske mærker du historiens vingesus, når du bevæger dig op ad den gamle granittrappe, åbner den tunge dør ind til huset og dufter kaffen, når du står i den 5 meter høje hall? Og måske mærker du også det liv og den skabertrang, som Tinghuset siden 2019 har dannet ramme om?

I april 2024 overtog vi nøglerne til endnu et historisk og smukt hus. Nemlig Lehns hus i det idylliske Sørup, kun 5 minutter fra Tinghuset. Lehns hus ligger smukt omkranset af natur, og en skøn have med et stort magnolia træ og en masse frugttræer. Selvom Lehns hus er godt 30 år yngre end Tinghuset, mærker man også straks det historiske vingesus. Her mødes du af de originale døre med smukke glas- og udskæringsdetaljer, en imponerende hall med en fantastisk lampe designet præcis til huset og et smukt kig til naturen fra alle vinkler.

 

Lehns hus er købt i samarbejde med de dygtige møbel- og inventarspecialister Simon og Peter Pagh. Vi har igennem hele Work2gethers tid i det gamle Tinghus samarbejdet med, og fulgt Brødrene Pagh — vi deler værdier som kærlighed til godt håndværk og fællesskab. 

Sammen med Brødrene Pagh glæder vi os også til at sætte fokus på vigtigheden af de mere faglige fag, lokal produktion og det at skabe rum på tværs af faglige og mere akademiske brancher, i Lehns hus.

 

Huse, der inspirerer!

Work2gether i Tinghuset og Lehns hus er Svendborgs unikke arbejds- og kontorfællesskab, hvor du som selvstændig, lille virksomhed eller pendler med langt til arbejdspladsen får de bedste betingelser for en god og inspirerende arbejdsdag. Det er huse, der summer af liv, og hvor der er tænkt over alle detaljer fra valg af materialer i vores kontorer, akustik og æstetik til den kaffe, du drikker.

Vores fornemmeste opgave i Work2gether, er at skabe de bedste rammer for selvstændige og iværksættere på Sydfyn. Det er vores bidrag til at vi fortsat kan tiltrække og bibeholde virksomheder i området. At være iværksættere i dag, er lige så forskelligt som vi er som mennesker. Uanset hvilken ide og faglighed, vores lokale iværksættere har med i bagagen, så er det vores opgave at understøtte det både med stærke netværk, men også ved at skabe fysisk plads hvor de kan arbejde fra. Vi er ikke funderet på en bestemt branche, men mener at vidensdeling og mangfoldighed skaber det fællesskab og netværk, der genererer vækst og udvikling. 

 

I husene udvikles både professionelle netværk, men også nye venskaber. Vi tror på, at en holistisk tilgang danner grundlaget for fremtidens iværksætteri. 

 

Lille by med stort potentiale

Svendborg er en by, der tiltrækker mange gode mennesker - og særligt lige nu, hvor flere og flere vælger at flytte væk fra de store byer og ud i mindre samfund med plads til liv og luft. Vi ser et stort potentiale i Svendborg som en by, hvor iværksættere og virksomheder kan udvikle sig lokalt.

 

Drømmer du også om at komme til Sydfyn og slå dig ned, så tøv ikke med at kontakte os

bottom of page