top of page

Meng Bolig & Erhverv

Uafhængig ejendomsmæglerforretning med base i Svendborg.

Salg af bl.a. villaer, sommerhuse, andelsboliger, landbrugsejendomme og erhvervsejendomme.

MENG LOGO 2021 outline .png

Som en fri og uafhængig ejendomsmægler er vi ikke bundet af store ejendomsmæglerkæder eller pengeinstitutter, hvilket giver os fleksibilitet i håndteringen af salgsprocessen. Dette påvirker dog ikke kvaliteten af vores service. Vi benytter os af professionelle fotografer, tekstforfattere og effektiv digital markedsføring.

Selvom vores base er i Svendborg, har vi ingen geografiske begrænsninger og dækker en stor del af Fyn og øerne. Vi opererer med konceptet "solgt eller gratis". Det betyder, at hvis vi mod forventning ikke skulle lykkes med at sælge ejendommen, pålægges sælger ikke nogen udgifter til os.

Vi sætter en ære i løbende efteruddannelse for at sikre, at vi altid er opdaterede med de nyeste kompetencer.

Er der brug for rådgivning som køber? Jens-Erik Meng kan med sin baggrund som tømrer, ejendomsmægler og køberrådgiver give en køber de bedste forudsætninger for tryg rådgivning. Vi kan hjælpe købere med alt fra ejendomsbesigtigelse, dokumentgennemgang og pristjek til forhandlingsprocessen.

Uanset om der er tale om en køber eller en sælger, er vi hos Meng Bolig & Erhverv klar til at sikre, at man kommer godt videre.

Virksomhedskontakt:

Meng Bolig & Erhverv

Tinghusgade 43, 5700 Svendborg
Mail: info@mengbolig.dk
Kontor: 60 22 57 00
www.mengbolig.dk

bottom of page