top of page

MARTHEDAL PSYKOTERAPI

Psykoterapi 

Supervision & Undervisning

Feedback Informed Treatment (FIT)    

Logo.docx.jpg

Jeg tilbyder individuel psykoterapi til teenagere og voksne. Du bestemmer indholdet af vores samtaler, og sammen vil vi i dit tempo undersøge, hvordan du opnår den forandring i dit liv, du ønsker.

Jeg er særligt optaget af

at du føler dig forstået, lyttet til og imødekommet af mig, så du oplever, at alle dine sider kan få plads og komme til orde i vores samtaler. At du føler dig hjulpet på en måde, der passer til dig og fungerer for dig. At du oplever dit forløb med mig meningsfuldt og givende. 

 

Fagligt trækker jeg på

Kognitiv adfærdsterapi og herunder også medfølelsesfokuseret terapi. Jeg arbejder situationsbestemt og inddrager tilgange og elementer fra andre psykoterapeutiske retninger, når behovet tilsiger det. 

Den nyeste forskning i hvad der for klienter skaber den ønskede forandring som følge af psykoterapeutiske forløb, og hvorledes vores iboende ressourcer og styrker kan aktiveres og blive motor i vores udviklings- og forandringsarbejde. 

 

Til offentlige og private organisationer tilbyder jeg desuden konsulentydelser i form af:

  • Supervision

  • Undervisning

  • Konsulentbistand inden for Feedback Informed Treatment (FIT)

 

Min baggrund

Jeg er uddannet sociolog (Cand.scient.soc) med specialisering i sundheds- og sygdomssociologi. Efterfølgende er jeg uddannet og eksamineret kognitiv psykoterapeut MPF fra Wattar Gruppen, Kognitivt Psykologcenter og certificeret FIT Trainer fra International Center for Clinical Excellence. 

Virksomhedskontakt:

MARTHEDAL PSYKOTERAPI

v/ Psykoterapeut MPF & Supervisor Anders Marthedal

Tlf: 61 30 53 83

kontakt@andersmarthedal.dk

www.andersmarthedal.dk 

bottom of page