FACILITY & HEALTH

Facility management services

Værdibaseret løsninger

Sundhedsrådgiver

FACILITY AND MANGEMENT.png

Der ligger et kæmpe optimerings- og besparelsespotentiale i danske virksomheder, når det kommer til facility management services. Ofte er man ikke opmærksomme på, hvilke besparelser, der er at hente ved fokuseret indkøb og drift. Og hvordan skulle man kunne vide det, når det er en jungle at få blotlagt sine behov internt, at finde og udvælge de rigtige leverandører og gennemskue et tilbud?

Der kan skabes langt mere kvalitet og værdi for virksomhederne, samtidigt med at det kan mærkes på bundlinjen.

Lene Lykke Hvoslef har med 25 års erfaring fra maskinrummet i facility services (herunder kantindedrift, tekstilservice og kontorforsyning) startet virksomheden Facility & Health for at optimere og effektivisere de ydelser, som virksomheder med fordel kan købe udefra.

Med sig i bagagen fra arbejdet med fødevarer har hun også en brændende interesse for menneskers personlige sundhed og velvære, både som individer og medarbejdere. Af samme grund tilbydes individuelle konsultationer og foredrag for optimering af den basale sundhed.

Kontakt Lene, og hør mere om, hvordan arbejdsformen og samarbejdet åbner potentiale for optimering, der giver en værdi, der kan mærkes.

Virksomhedskontakt:

Facility & Health

v/ Lene Lykke Hvoslef

tlf. 30 14 05 21

lene@facilityandhealth.dk

www.facilityandhealth.dk

Lene fra Facility and management