top of page

EARTHLANDER

Ambitiøs og ærlig contentproduktion

Earthlander Media startede faktisk med bilbilleder og lysten til at gøre salgsbilleder af biler til noget, der rent faktisk komplimenterede den enkelte bil, og forstærkede drømmen om at eje den. Det er stadigvæk idéen bag Earthlander Media. Men hvor det før var billeder og kun af biler, er det nu også video, og af alt muligt som for eksempel blomster, influencere, spareribs og liftkraner.

 

Earthlander Media er stiftet af Mads Bordinggaard, som udover at have den der store passion for biler, også har en drøm om at video- og billedecontent forbliver noget, vi kan se tilbage på med stolthed. Et billede er ikke bare et billede, og en video er ikke bare en video. Earthlander Media går op i, hvor billedet eller videoen skal komme fra, og hvem den skal ud til. Earthlanders opgave er at skabe den smukkeste og mest relevante forbindelse mellem de to ting. 

 

Earthlander Media er ambitiøs, ærlig og realistisk, når det kommer til at udvikle og realisere idéer og omsætte dem til relevant og fængende content. Og det er ikke for meget at have en ambition om at vække en følelse.

Virksomhedskontakt:

Earthlander

v/ Mads Bordingaard

tlf. 28 58 31 04

mads@earthlander.dk

www.earthlander.dk

earthlander-9952.jpg
bottom of page