top of page

daflore

Strategi

Projektledelse

Sammenhæng mellem salg og marketing

Søger du hjælp til at fremme væksten i din forretning?

Med erfaring fra salg og markedsføring både lokalt og internationalt, rådgiver daflore virksomheder om udvikling af kunderejsen fra ukendt - loyal kunde gennem en pragmatisk tilgang til salg- og markedsføringsstrategi.

En marketingstrategi, uden (digitalt) bias, men med fokus på at skabe det helt rigtige mix af kanaler, om det er strategiske partnerskaber, markedsføring på print, radio eller online.

 

MÅLET ER AT SKABE SAMMENHÆNG MELLEM SALG OG MARKETING.

På den måde får du, som kunde, flere leads og mere forretning – det er effektiv markedsføring.

Derfor kan daflore hjælpe dig med at vækste din pipeline og få varme leads.
Der er fokus på at optimere salgsafdelingens tidsforbrug på salget, så man undgår at bruge tid på kolde leads ved at styrke sammenhængen mellem salg og marketing og digitalisere processen undervejs.

SØGER DU HJÆLP TIL AT SCOPE OG LEDE DIT MARKETING PROJEKT?

Med hands-on erfaring på alt fra hjemmeside, google ads, sociale medier, offline annoncering(Print/outdoor), radio, konferencer/messer, er jeg din hjælp til at styre dit projekt sikkert I havn.
Jeg har et stærkt netværk af partnere, som er specialister indenfor hvert deres område – derfor behøver du ikke bekymre dig om at finde flere udbydere - jeg er din one point of contact. Man kan sige at jeg er din total-entreprenør og byggeleder for dit kommercielle "byggeprojekt", en sparringspartner med speciale i brugen af CRM som aktivt salgsstyringsværktøj, strategi og salgs- og marketingautomation.

Virksomhedskontakt:

daflore

v/ Daniel Dyhr Thyrring

tlf. 29 91 76 87

daniel@daflore.dk

Find os på LinkedIn

daniel.jpg
bottom of page